Sperma kut likken meester zoekt slavin

sperma kut likken meester zoekt slavin

Tot donderdagavond, Emma had avonddienst, dus ze zou pas de volgend ochtend thuiskomen. Ik zat naar het acht uur journaal te kijken, toen ik een SMS kreeg van Noah. Ik liep naar onze slaapkamer waar de computer stond en zette de webcam online. Noah maakte gelijk contact, hij zat weer halfnaakt voor de webcam. Hij begon gelijk, "Hoe gaat het met dat lekkere vrouwtje van jou?

Dat is jammer, ik had haar graag even naakt gezien. Hij ging verder, ik kom Vrijdagavond wel even bij jullie langs, Milan. Is ze dan wel thuis? Ja, dan zijn wij allebei thuis, hoe laat wil je langskomen? Noah, was niet onder de indruk, hij zei, ik ben er om Ik was met stomheid geslagen, hoe kwam hij aan ons adres.

Maar ik zei, dat is goed, dan zie ik je vrijdag en ik nam afscheid. Ik ben gaan slapen met een ongerust hart, toen Emma de volgende morgen naast mij kwam liggen en mij een kus gaf, heb ik haar verteld wat er gebeurt was. Ze lachte, maak je niet druk Milan, wij komen hier samen wel uit. Ze ging heerlijk slapen en ik ben gaan ontbijten. Emma werd die middag rond een uur of 3 wakker. Ik maakte koffie voor haar, toen ze een beetje wakker was geworden, herinnerde ik haar aan de afspraak.

Ik weet het nog, zei ze ontspannen. Als hij langs wil komen, moet hij dat doen. Wij staan klaar voor hem, toch? Ehhh Ja, ik denk het wel, zei ik verwarrend. Emma was nu 4 dagen vrij, dus we deden voor de rest rustig aan. Het was vrijdagavond rond Ik zag ook dat ze haar lingerie had aangetrokken. Zou ze dit voor Noah hebben gedaan, vroeg ik mij af.

Ik durfte het haar niet te vragen. Daar stond Noah, met een grote bos bloemen. Hij was zo klein als ik mij had voorgesteld, zeker een kop kleiner dan mij. IK liet hem binnen, Noah nam gelijk het woord Hij overhandigde haar de grote bos bloemen en gaf haar drie kussen op haar wang.

Milan heeft veel over jou verteld, ging Noah verder. Hij heeft me alles verteld, zei Emma kordaat. Dus jij hebt mij naakt gezien, ging ze verder. En is het je bevallen? Noah lachte, zeker weten, jij bent een heel mooie vrouw.

Ohhh, dankjewel, zei Emma gevleid. Milan dacht dat je alleen op mannen viel, maar vrouwen kunnen jou dus ook bekoren, begrijp ik. Amber heeft donkerblond lang haar en is gewoon een plaatje, een lekker stuk, met fel blauwe ogen en een leuk b cupje.

Ze lijden onder het harde regime van de man des huizes als ie thuis is. Hij is rijdt internationaal en is soms weken weg, tot grote vreugde van vrouw en dochter, maar als hij weer thuis is, meestal een week lang, dan wordt er een strak beleid gevoerd van verre gaande onderdanigheid, de man is de BAAS en de dochter en vrouw hebben maar naar hem te luisteren, hij is extreem jaloers en extreem overdrijvend dictatoriaal.

Agnes was in de keuken bezig schoon te maken, er mocht immers geen spatje te vinden zijn. Ze begon hem dieper en harder te zuigen, zo diep dat ze begon te kokhalzen, wat hem nog kwader maakte. Hij sloeg haar hard in het gezicht, wat haar een bloedneus opleverde, ze pijpte flink door en haar bloed sijpelde in haar mond.

Na enkele minuten begon hij te grommen en ze voelde een flinke lading in haar mond gepompt worden, ze zorgde er wel voor alles door te slikken zonder te morsen, want dat had haar de laatste keer een gekneusde arm opgeleverd, ze moest drie x goed slikken om het weg te krijgen. Hij ritste zijn gulp dicht en ging weg zonder een woord te zeggen. Agnes stond op en bekeek haar bloedende neus in de spiegel, ze veegde alles af voordat haar dochter naar beneden kwam.

Ze proefde nog zijn zaad in de mond en ging snel haar tanden poetsen. Amber besloot die avond met haar moeder uit te gaan en was vast van plan om dat vaker te gaan doen als haar vader niet thuis was. Hij zou een week weg zijn. Hij pakten beiden aan een arm en trok ze de kamer in, hij sloeg beiden hard in hun gezicht en bond Agnes vast aan een stoel en deed een prop in haar mond zodat ze niet kon schreeuwen.

Na enkele minuten stopte hij en trok haar omhoog, onderwijl zijn vrouw vuil aankijkende, die van angst verstijfd was, ze had zelfs in haar broek geplast kon hij zien, daar zou hij haar later wel voor straffen. Hij scheurde de rest van de kleding van hun dochter van haar lijf en bekeek haar eens goed, ze had een prachtig figuur, mooie kleine borsten en een heerlijk kutje.

Hij pakte enkele ti-ribs, bond haar handen vast en schopte haar benen uit elkaar en bond ook die vast zodat ze geen kant op kon. Zo bekeek hij haar enkele minuten en dit zo dat hij zeker wist dat Agnes dit ook kon zien. Hij sloeg met zijn andere hand op haar tietjes, dat ze deed ze op zwellen, niet van genot, maar meer van de pijn.

Hij voelde wel dat ze heel nauw was, misschien had ze toch de waarheid gesproken en was ze nog maagd, het maakte hem alleen maar geiler.

Hij haalde zijn vingers en ging voor haar staan, zijn stijve pik in zijn hand houdend, plaatste hij hem voor haar kutje. Tjerk likte haar gezicht en duwde zijn lid langzaam in haar naar binnen. Agnes kon niets anders doen dan toekijken, hoe haar lieve dochter werd verkracht door haar man.

Zijn negentien centimeter grote pik zat er nu voor tweederde in haar. Hij draaide even om, om het zijn vrouw te laten zien. Tjerk ging weer voor haar staan en pakte zijn pik weer vast die ook onder het bloed zat en bracht hem weer in haar, steeds dieper en dieper, toen hij er net zover in zat, drukte hij bruut door, tot aan zijn ballen zat hij nu in zijn dochter, het voelde zalig aan.

Ze was zo superstrak en het idee dat het zijn pik was die als eerste in haar kwam, maakte hem nog geiler. Hij neukte haar hard nu en sloeg op haar steeds roder wordende borsten , na een minuut of tien zo door te hebben geneukt voelde hij het borrelen in zijn ballen.

Hij liet zijn pik nog in haar, nagenietend van zijn felle orgasme, tot dat hij er half slap uit floepte. Tjerk ging twee meter van haar weg staan en bekeek het resultaat, hij zag zijn dochter snikkend staan, haar kutje stond nog open en een glinsterend straaltje zaad liep langzaam uit haar, langs haar dijen naar beneden.

Hij liep naar zijn vrouw toe, haalde de prop uit haar mond en dwong haar zijn pik schoon te likken, hij sloeg in haar gezicht om zijn eis kracht bij te stellen. Tjerk bleef geil en Amber kon niet anders dan afwachten, of hij nog meer in petto had, daar kon ze op wachten, want zijn pik verdikte zich en kwam langzaam schokkend weer omhoog. Hij maakte haar benen los en knipte de ti-ribs door en haalde plotseling een paar stalen handboeien te voorschijn, het koude staal deed Amber rillen.

Amber wist niet hoe gauw ze in het gevraagde standje op de grond moest komen, bang voor nog meer klappen. Amber schaamde zich, want klaar komen op haar verkrachter! Dat was toch wel het laatste wat ze gewild had, maar haar lichaam dacht daar anders over. Tjerk vulde na een kwartier, haar kutje opnieuw met een verse lading sperma, Amber voelde zijn geil pulserend naar binnen gepompt worden, God wat had papa een dikke harde grote pik zeg, spookte het in haar geile hoofdje. Agnes wist zich geen houding, ze hoorde haar dochter klaar komen en klaar komen en nog eens voor een derde keer, op een vreselijk geile manier klaar komen, voordat de verslappende lul er uit schoot.

Tjerk liet haar zo zitten. Hij moest immers weer met de vrachtwagen weg en zou toch al te laat bij de klant aankomen, als hij niet toevallig naar huis terug was gekomen, omdat hij wat papieren was vergeten, had hij nooit geweten wat zijn vrouw en dochter uitspookte. Hij dacht nu echt, dat ze hem altijd voor de gek hielden, als hij er niet was, een ding was zeker, die geile dochter kon zijn pik vaker krijgen en aangezien hij haar onbeschermd had vol gespoten met zijn vruchtbare geile zaad.

Ze wachtte beiden met iets te zeggen, of te handelen, tot dat ze zeker wisten dat hij weg was. Amber had de stalen handboeien nog om, maar kon wel vrij lopen, dat in tegenstelling tot Agnes, die helemaal was vast gebonden op dekstoel en geen kant op kon. Nu moest ze haar moeder nog los zien te krijgen, ze knielde voor haar en probeerde met haar tanden de ti-rib om haar polsen door te bijten, terwijl Amber daarmee bezig was, keek ze naar haar moeder en ze zag dat haar tepels door haar shirt heen prikten.

Ze was toch niet geil geworden? Agnes zag haar kijken en werd vuurrood, ze probeerde zich er uit te praten, maar moest toch toegeven dat ze geil werd van het mooie lichaam van haar dochter. Amber kreeg het voor elkaar de ti-ribs door te bijten, bij haar polsen en die bij haar voeten deed Agnes met een schaar, maar hoe moest ze de stalen boeien om de polsen van haar dochter er af krijgen?!

Amber liep nog steeds leeg van het vele zaad, dat haar vader in haar had gespoten, dus pakte Agnes een handdoek om haar kutje en dijen schoon te vegen. Amber ging zitten, met haar benen wijd, zodat haar moeder er gemakkelijk bij kon. Agnes werd nu ook wild, ze stond op en deed haar kleren uit.

De vrouwen zien er allebei overdreven sexy uit. Hun strakke rokjes zijn duidelijk te kort. Haar topje zit zo strak rond haar forse boezem dat het overduidelijk is dat ze geen BH aan heeft. In dat topje tekenen zich twee piercings af.

In haar leren rokje zit een split aan de zijkant, die verraad dat ze geen panty draagt maar kousen. De andere vrouw is blond. Te blond om het echt te laten zijn.

Een heel kort hesje reikt maar net tot onder haar borsten, waardoor zichtbaar is dat ze een navelpiercing heeft. Een van de mannen heeft lang haar in een staart. Hij draagt een leren broek en een T-shirt met daarbovenop een leren gilet.

De tweede man is kort en pezig. Hij draagt strakke jeans met Western boots eronder. Daarboven draagt hij een zwart overhemd waarvan te veel knoopjes open staan. De derde man is een stuk langer. Zijn korte stekeltjeshaar geven hem een sinister uiterlijk. Hij draagt een T-shirt dat strak om zijn bovenlijf aansluit. Op zijn armen heeft hij een aantal tatoeages. Deze man is de enige die je een blik waardig gunt voordat hij een knopje op het bedieningspaneel induwt.

Het vijftal is vrij rumoerig. Je probeert hardnekkig naar helemaal niets te kijken, maar in je ooghoeken zie je dat de blonde vrouw haar lichaam tegen de 2de man aandrukt. Je hoort haar lachen en in de spiegel zie je dat ze de man zoent. Deze steekt op zijn beurt zijn tong ver uit waarna de vrouw hieraan begint te zuigen en sabbelen.

De man zijn hand verdwijnt onder het ruimvallende hesje. Je geneert je voor het tafereel Je doet nog harder je best om zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn.

Je kijkt naar de lampjes die aangeven op welke verdieping de lift beland is. Het duurt even voordat iedereen in de lift beseft dat er iets niet in orde is. Er brandt geen enkel lampje dus waarschijnlijk staat de lift stil ergens tussen de 8ste en 9de verdieping. Stekelhaar duwt op allerlei knopjes op het bedieningspaneel maar het heeft geen enkel resultaat. Je kijkt verschrikt op je horloge. Je sollicitatiegesprek begint over 5 minuten en de schrik slaat je om je hart.

Je hoort het vijftal met elkaar overleggen. Ze klinken een stuk minder ongerust dan jij. De mannen lachen met haar mee. De kleine man schuift direct een hand onder haar rokje. De vrouw met het zwarte haar maakt een tegenwerping. Er staat nog een dametje bij en die zal niet weten waar ze kijken moet. Ze mag er dan wel als een kantoorwijfie uitzien, maar dat zijn meestal de ergste.

In een reflex sla je met je rechterhand haar arm weg. Je schrikt er zelf van. De blonde kijkt verontwaardigd en misschien zelfs wel een beetje verbluft over zoveel assertiviteit. Voordat je beseft wat er gebeurt staat de man met de paardenstaart achter je en pakt allebei je armen beet. Met een behendige greep draait hij allebei je handen op je rug. Je kan gelijk geen kant meer op.

De rest van het vijftal komt voor je staan en kijkt naar je. Je ogen kijken angstig terug en zo voel je je ook. De blonde neemt opnieuw het woord: Je legt het er wel erg dik bovenop door dat gedrag van je. Je schudt vertwijfeld 'Nee' en je ogen kijken nog angstiger dan ervoor.

De halve cups van je BH duwen parmantig je borstjes vooruit, alsof je je belagers uitnodigt ze aan te raken. De man met het stekeltjeshaar neemt de uitnodiging aan. Hij duwt beide halve cups omlaag en pakt je tepels tussen duim en wijsvinger beet.

Je roep weerkaats tegen de kale muren van de lift. De man die je van achter vast houdt is kennelijk niet van je geroep gediend. Hij pakt je slip aan de voorzijde beet en trekt de stof zo hard hij kan tussen je schaamlippen in.

Maar in het laatste geval kunnen we niet garanderen dat je er zonder beschadigingen vanaf komt. Het doet zeer, maar je probeert geen geluid te maken. Je beseft dat het beter is om geen weerstand meer te bieden. Je maagdelijkheid zal je hier niet verliezen, hooguit je eer. Maar liever dat dan dat je gewond raakt Hierna trekt hij je rokje hoog op waarna het om je middel blijft hangen.

Je voelt dat hij je slipje beetpakt en door het scheurende geluid weet je dat je slipje zijn langste tijd heeft gehad. Het is nog slechts een vod als het om je rechterbeen omlaag glijdt tot het de vloer van de lift bereikt. Veel tijd om daarover na te denken heb je niet, want paardenstaart duwt ruw een vinger in je kutje. Stekelhaar pakt je lange haar beet en trekt je hoofd in je nek.

Hij heeft ondertussen zijn broek opengemaakt en zijn slappe lid bungelt voor je ogen. Hij gebruikt je gezicht om zijn lid te masseren, onderwijl met zijn onderlijf tegen je op rijdend. Je voelt dat hij hierdoor snel stijver wordt. Hij pakt zijn halfharde lid en mikt zijn eikel op je mond.

Je snapt wat de bedoeling is en doet je lippen van elkaar. Met enige moeite probeer je nog sabbelbewegingen te maken. Hierdoor zwelt de lul nog verder en je krijgt steeds meer moeite om alles in je mond te houden.

Ondertussen is paardenstaart met een verdere ontdekking van je onderlijf bezig. Hij heeft nu twee vingers in je kutje terwijl hij probeert de duim van dezelfde hand in je kontgaatje te wurmen.

Je nauwe kontgaatje is niet gewend aan zulk gebruik. Een paar keer heeft een vibrator dat gaatje bezocht, maar dat was dan met heel veel glijmiddel. Bij gebrek aan glijmiddel spuugt paardenstaart op je kontgaatje, waarna hij het met zijn duim uitsmeert.

Je probeert je te concentreren om je sluitspier te ontspannen maar er gebeurt te veel met je om dat voor elkaar te krijgen. De lul van stekelhaar is nu nagenoeg op oorlogssterkte en hij is begonnen om met lange halen je mondje te neuken.

Zijn rechterhand blijft je haar stevig beet houden zodat je niet kan terugtrekken als hij diep toestoot. Je hebt al je concentratie nodig om niet te kokhalzen. Ondertussen wordt je kontgaatje gepenetreerd. Even voel je een felle pijnscheut maar je kreetje wordt gesmoord door de lul in je mond. Je drie gaatjes zijn nu gevuld. Je voelt je ontzettend vernederd. In de spiegel aan de achterwand van de lift zie je hoe je mondje echt wordt gebruikt.

Ondertussen voel je hoe paardenstaart met lange halen je kutje en kontje tegelijk aan het bewerken is. Je ziet nu ook pas dat de twee vrouwen voor de 3e man geknield zitten en allebei tegelijk bezig zijn om hem te pijpen. Doordat de vrouwen ver voorover bukken zie je nu ook dat geen van hen een slipje draagt. Om de beurt nemen ze zijn lul in hun mond en likken en sabbelen dat het een lieve lust is. Je bent verbaast over de lul van de 3e man. Deze is niet bijzonder lang, maar wel erg dik.

De vrouwen hebben moeite om die omvang in hun mond te nemen. Je voelt ondertussen dat de vingers zich uit je kutje en kontje terugtrekken. Je kutje wordt echter direct hierop opnieuw gevuld. Dit keer door de lul van paardenstaart. Zodra deze in je zit begint hij je fors te neuken. Hij maakt lange halen en stoot telkens hard toe. Hierbij houdt hij je billen stevig beet en hij trekt je lichaam naar zich toe op het moment dat hij toestoot. Op deze manier heb je helemaal geen controle meer over de lul in mond.

Stekelhaar probeert het ritme van paardenstaart over te nemen. Op die manier wordt je aan twee kanten tegelijk ruig gebruikt. Met zijn rechterhand slaat hij een paar keer hard op je rechterbil. Je begint inderdaad geil te worden van de hele situatie. Maar uiteraard zit er een wereld van verschil tussen fantasie en werkelijkheid.

Nu het je daadwerkelijk overkomt ben je vooral bang. Maar je kunt niet ontkennen dat de geilheid met sprongen toeneemt. En juist daar schaam je je voor. Je wordt steeds hitsiger terwijl je tegen je zin in genomen wordt. Na een paar minuten komt de zwartharige naast stekelhaar staan.

Hierna trekt hij je aan je haren omhoog ten teken dat je moet gaan staan. Je hebt weinig keus en je voelt dat paardenstaart uit je kutje glijd terwijl je gaat staan. Trek met je handen je billen van elkaar, zodat je goed je kutje en kontje aanbiedt. Je weet dat je hierdoor wel heel erg je intiemste delen blootlegt voor deze vreemden.

De schaamte neemt opnieuw de overhand boven je geilheid. Bij elk lettergreep slaat hij met zijn vlakke hand op je achterste. Je voelt je kontje al snel branden.

Gehaast buk je nog iets dieper en trekt nu hoerig je billen van elkaar. Door je bukkende houding is je gezicht nu pal voor het kruis van Paardenstaart. Je ziet zijn stijve lul die glimt van je eigen kutsap. Paardenstaart neemt de gelegenheid om zijn lul over je gezicht heen te smeren, zodat wangen en konen besmeurd worden met je eigen sap.

Hierna schuift hij zonder verdere plichtplegingen zijn lul in je mond. Stekelhaar en de kleine man komen elk aan een kant van paardenstaart staan. Allebei met hun stijve in de richting van je mond wijzend.

Een hand grijpt je haar waarna je hoofd telkens naar een andere lul geleid wordt. Om en om nemen ze bezit van je mondje. Nu merk je pas van dichtbij wat een monsterlijk formaat de kleine man heeft.

Je moet je mond wijd opensperren om hem binnen te laten. Van echt pijpen komt er dan ook niet veel meer. De lul van Paardenstaart is veel dunner, maar wel ietsje langer. Als hij weer aan de beurt is dan neukt hij ruig in je mondje. Het lijkt er op alsof hij zich voorgenomen heeft om diep in je keel te spuiten.

Deze lachen allebei en nemen plaats bij je onderlijf. De schrik slaat om je hart. Je hebt nog nooit iets met een vrouw gedaan. Je hebt er zelfs nog nooit van gefantaseerd.

Je probeert te protesteren maar de lul in je mondje werkt als geluidsdemper. Je handen hebben je billen losgelaten, maar de zwartharige pikt dat niet. Ze begint met haar vlakke hand te meppen op de onderzijde van je billen.

En aanbieden zoals een echte slet dat doet! Met beide handen trek je je billen weer uit elkaar. Je jammert nog wat, maar daar trekt niemand zich iets van aan. De blonde is ondertussen op haar billen op de grond gaan zitten en heeft haar mond onder je kutje gebracht. Met haar tongetje begint ze je kittelaartje te bewerken. Je reageert met schokjes op deze aanraking. Oh, wat voel je je opgelaten. Een vrouw die je kutje likt en je reageert er direct als een volleerde slet op.

Bij elke lik voel je de opwinding toenemen. De zwarte vrouw bukt zich achter je en begint aan je kontgaatje te likken. Deze aanraking doet de opwinding zeker niet afnemen.

Door alle lijven om je heen kun je jezelf niet meer in de spiegel zien. Maar je kunt je voorstellen hoe het er uit ziet. Vlak voor je neus zijn 3 stijve lullen die zich om de beurt in je mondje rammen, terwijl je kutje en je kontje gelikt worden door twee vrouwentongen.

Je voelt de opwinding per minuut toenemen en je voelt hoe je kutje drupt van de geilheid. Hij heeft ondertussen duidelijk de leiding genomen.

Paardenstaart had je haar toch al beet en trekt je overeind. Hij dirigeert je naar het onderlijf van stekelhaar. Ga met dat kontje op zijn lul zitten. Je bent dus bang voor wat er komen gaat.

De blonde vrouw houdt de lul van stekelhaar beet en mikt de eikel op je kontgaatje. Heel voorzichtig laat je je zakken. Stekelhaar heeft helemaal geen geduld met dat langzame gedoe. Hij pakt je heupen en terwijl hij je naar zich toe trekt stoot hij hard zijn onderlijf omhoog. In de auto wordt ze verdoofd. Als Mariska wakker wordt, bevindt ze zich in een cel in een kelder en haar voeten zitten vast gebonden.

Ze heeft haar kleren niet meer aan maar wel een soort halsband om haar nek voor de rest draagt ze niets. Mariska is erg bang en begint te schreeuwen. Maar er is niemand die haar hoort. Na een eeuwigheid hoort ze dat er iemand aan komt lopen. Het is een man die er best goed uitziet maar hij heeft een kwade blik in zijn ogen. Ik zal nooit een slavin worden ik ben een keurig opgevoed meisje. De man pakte een riem en maakt die vast aan Mariska haar halsband en neemt haar mee uit de kelder.

Mariska moet wel volgen omdat ze vast zit aan de riem. Ze zijn nu in een echte martelkamer. Mariska wordt vastgebonden aan de muur. Haar armen en benen goed gespreid. Dan pakt de man een zweep en slaat er Mariska mee op haar billen. Mariska gilt van de pijn. De man lacht en vraagt aan Mariska wil je nu slavin worden.

Pats, nu raakt de zweep haar rug en nog eens pats. Mariska gilt als een speenvarken van de pijn maar weigert zicht te onderwerpen als slavin.

Steeds weer klets de zweep op haar lichaam en Mariska huilt en gilt van de pijn. Tot opeens ze roept: De man houdt op met slaan en bergt de zweep op. Jij wordt aangesproken als slet, slavin of hoer. De Meester brengt Mariska weer naar de kelder om haar een tijdje te laten rusten. Mariska valt in slaap en als ze wakker wordt ziet ze dat er eten voor haar in haar cel is gebracht. En ook een grote kan met sinaasappelsap. Snel begint Mariska te eten en te drinken.

Als ze alles op heeft hoort ze de Meester weer aankomen. Hij maakt de riem weer vast aan haar halsband en neemt haar weer mee naar boven. Goed zo en mij nooit in de ogen kijken sletje. Nee Meester antwoordt Mariska. Dan zal ik je nu eens keuren. Ga maar staan met je benen wijd en je armen in je nek. Mariska neemt gauw de gevraagde positie in. En de Meester keurt haar. Hij loopt om haar heen en grijpt haar bij 1 van haar tieten waar hij even in knijpt.

Stil slet werd je iets gevraagd? Dan knijpt hij in haar andere tepel dit keer geeft ze geen kik. Dan voelt hij ineens even tussen haar benen. Hmm bromt hij die kut moet kaal.

Hij neemt haar mee naar de badkamer en scheert haar kut kaal. Mariska protesteert er tegen maar nut heeft het niet. Als ze een kale kut heeft gaan ze weer naar de martelkamer. Dit is de kamer waar je leert om een slavin te zijn hier leer je gehoorzamen en goed gebruikt te worden in al je gaten, spreekt de Meester. Langzaam biecht Mariska op dat ze nog nooit veel aan seks heeft gedaan. Mooi zegt de Meester dan kun je het hier goed leren.

We beginnen met een klein plugje in je kont zodat je eraan went iets in je poeperd te hebben. Ga maar even op handen en voeten zitten zodat ik het bij je naar binnen kan brengen.

Mariska gaat op handen en voeten en voelt hoe haar Meester een plug in haar kontje duwt. Blijf maar mooi zo zitten dan kan ik meteen je mondje verkrachten met mijn pik, en voel je je meteen een onderdanige slet. Kom op slet haal mijn lul eruit en open je mond. Mariska haalt de lul uit haar Meesters broek en opent haar mond ze likt even aan de lul maar Meester pakt haar en duwt zijn lul bij haar naar binnen.

Ze heeft geen keus en begint te zuigen aan Meester zijn enorme lul. Steeds dieper en sneller duwt Meester zijn lul in haar keel. Mariska ademt door haar neus en kokhalst bijna van de grote lul.

: Sperma kut likken meester zoekt slavin

Sperma kut likken meester zoekt slavin Vanmiddag neuken geile glazenwasser
Mooie kutjes nl spuitende tepels 108
Sensuele massage gelderland gratis seks previews Dominant stel zoekt oudedamessex
EROTISCHE MASSAGE VEENENDAAL DIKKE BRUINE TIETEN Omdat ik wil zien hoe ver haar enorme tieten naar beneden hangen als ze op zijn hondjes is vind ik nog steeds erg geil om te zien zeg ik ga op zijn hondjes voor me zitten. Liters sperma in een klein hoertjes, ideaal voor de foto. En ik wil achteraf geen gezeik hebben, dus je moet een bereidheidsverklaring tekenen. Meester mag ik nog heel even uw hoer gebruiken? Ik deed wat mijn meester vroeg. Ik werd in een soort stelling gezet waar normaal het paard zijn sperma in een dikke tieten tiener penetratie film moet spuiten. Zijn rechterhand blijft je haar stevig beet houden zodat je niet kan terugtrekken als hij diep toestoot.
Sperma kut likken meester zoekt slavin Priveontvangst hoeren beffen en spuiten

Sperma kut likken meester zoekt slavin

SEX CONTACT AMSTERDAM TRANNY GRATIS

Sperma kut likken meester zoekt slavin